vaccination!

Åkte från jobbet direkt hem idag för att hämta katterna. För idag var det dags för 1 års vaccinationen. Jag var ju inte så populär när vi kom hem igen!!

Killarna hade jätte fina tänder o tandkött och så sa hon att dom var väldigt fina och verkade väldigt friska. Klart mina katter är friska!! :D

Dom kollade även på Castors knopp han har på magen, men eftersom han var så spänd och hängde sig fast på min axel så kunde hon inte känna så mycket för den försvann lite grann. Men som jag trott så är det navelbråck. Skulle den bli väldigt stor så skulle jag höra av mig, så får dom ta och göra någonting åt det.

Men den har ju inte vuxit något på 1,5 år så då tycker jag att den inte behöver göra det nu heller!!

Ha en toppen dag!!


Helger!


Stor helgerna är nu slut och vi är tillbaka i vardagen. Julen spenderade killarna och jag hos familjen (men jag jobbade mest). Sirius och Castor fick en julklapp utav min lillebror, som dom älskar väldigt mycket att leka med.
 
Nyårsafton fick dom vara hos familjen för jag jobbade hela kvällen. Tyckte det kände bäst att de fick vara där när alla raketer smälldes, eftersom Sirius var rädd förra nyår så visste vi ju inte hur han skulle reagera i år. Men det hade gått väldigt bra! 
 
 
Hoppas att ni får ett bra nytt år!