ZooPlus

Idag kom det kattmat och lite andra saker som mamma beställde från ZooPlus. Vi beställde 2 × 10kg säckar med Bozita torrfoder. Just nu var det väldigt bra pris 849 kr och har kostat 898. Men tror vi kom fram till att det blev billigare ändå än om vi skulle köpa det på djurmagazinet där vi brukar köpa kattmat!
Mamma beställde även ett nytt leksaksspö till mina skruttar, som vi ska prova här innan det blir läggdags. 
 
Jag tycker Zooplus är en riktigt bra sida, verkar alltid vara bra priser på både mat och ställningar m.m. Det levereras direkt till dörren, det är super bra!
 
 
 
 
 

Helgen

I fredags så tyckte inte Sirius att vi skulle sova längre än till 8:00 på morgonen, vilket jag tyckte var väldigt tråkigt eftersom jag var ledig från jobb. Men vi halv 10 tiden så åkte killarna och jag hem till mamma, så dom kunde få busa med Emmet och Eddie. Det tyckte dom var väldigt kul! 
 
När vi skulle åka hem lördag kväll så bestämde sig killarna att dom skulle bråka med mig o mamma. Vi stoppade in dom i transportväskan och då bestämmer sig Sirius att springa ut i full fart och så flyger Castor oxå ut i full fart. De skulle verkligen inte åka hem tyckte dom! Men vi kom hem till slut..
 
Här kommer lite bilder på Eddie o Emmet 
 
 
 
Eddie låg ju så vackert när han gosade med Emmet
 

Snö!!

Idag kom jag hem tidigt från jobbet och jag såg imorse att det låg lite snö på balkongen, vilket det inte har gjort tidigare. Så jag släppte ut katterna så de kunde få undersöka snön för första gången!
 
 
 
 
 
 
Hallå!? jag tvättar faktiskt min tass här bakom!!
 
Man ser mera om man sitter på ställningen och så slipper man gå på den där iskalla snön!
 
 
Ha en trevlig kväll från oss! :)