behandling

Idag fick Sirius sin sista behandling mot hans skabb, vilket känns skönt både för honom och mig. Så nu hoppas vi att han aldrig får det igenEfter han fick dropparna i nacken så var han så sur att han bestämde sig för att gömma sig längst in under sängen. Men då gav jag dom lite godis för han va så duktig.

Eddie

Lovade ju att ta lite bilder på Eddie så nu har jag äntligen fixat lite bilder på honom med. Anledningen till att det inte har blivit så att jag har tagit nå kort på honom är att han är väldigt försiktig av sig och håller sig gärna i bakrunden av de andra katterna. Men sist jag var hos mamma då la jag mig på golvet brevid honom, och han och Emmet tyckte jag var jätte konstig som låg på golvet! ;)
 
Men här är bilderna på fina Eddie 
 
 
 
 
 

Vad gör du?

Castor han älskar verkligen glasspinnar, så nu när det har varit fint väder så har jag ätit väldigt mycket glass och så har jag samlat på mig hos mamma. 
Så här i helgen fick Castor något ryck och busade med glasspinnarna i evigheter och Sirius låg upp på hyllorna och försökte sova och då tog jag den här bilden
 
Han ser verkligen ut som "vad håller du på med? jag försöker sova här *suck*" Men han är ju så gudomligt söt (fast det är ju båda mina favorit älsklingar!)