Lite jobbig vecka!

Hej!
 
Under den här veckan så har inte Eddie mått nå bra han har kräks och hållt sig undan och sovit. I förrgår så blev han lite bättre och igår var första gången på en vecka som Eddie  kom in till mig och kurra och gosade. 
 
Igår kväll hittade vi katterna i köket den ena låg på mattan och den andra låg under.
Eddie på mattan och Emmet under hahha :)<3
 
Ha en bra dag!
 

Mys

Inatt fick jag en sov kompis! Emmet kom in när jag skulle gå och lägga mig han hoppade upp i sängen och slängde sig ner och somnade. Sen precis när jag höll på att somna så började han snarka jätte högt, hahha. Vaknade halv 5 i morse av att Emmet hade vaknat och hoppat upp vid fönstret och försökte få bort mina persienner. När jag tog bort honom och satte ner honom på sängen igen då suckade han bara och sprang iväg hahah.

När jag vaknade och gick upp några timmar senare och gick ut i hallen så va han i vardagsrummet. När han såg mig då sprang han emot mig och strök sig mot mitt ben. Han är ju verkligen för söt :)

Jul & Nyår!

Hej, Idag blir det ett långt inlägg om jul och nyår för mina älsklingar Emmet och Eddie :)
 
Så vi satte upp granen några dagar innan jul och de här va ju Eddies första jul! Och han tyckte de va så spännande att de stod ett stort träd i vardagsrummet eller träd och träd vi har en plast gran, men träd för honom. Vi visste inte hur de skulle gå med granen och Eddie eftersom han älskar att klättra i träd. Det gick verkligen jätte bra han klättrade inte ett dugg, de enda han gjorde va o bita i granen och i glittret.
 
Såklart på julafton så satte vi på dom rosetter, men de va inte så lätt att ta kort på dom. För de båda skulle hålla på och försöka få bort dom från sig, och sen så har dom så mycket päls så de syntes knappt. Men fick en bild på Emmets rygg när han har rosetten på sig, och en på Eddie när han har den på sig och en när han ligger och leker med den.
 
Emmet
 
 
 
Eddie
 
 
 
 
 
På nyår så tyckte Emmet de va så spännande när blinkade till på himlen, så han stod och kolla ut genom fönstret. Men efter ett tag så tröttnade han och gick o la sig!
 
ha de bra så länge, här kommer en liten nyårs bild :)