Bra pris

Idag så var det dags igen att köpa kattsand, jag köper mat och kattsand på djurmagazinet här i köping. Kom dit och tog den vanliga 10kg kattsanden och får höra att det tydligen var billigare att ta två stycken 6kg (Everclean) för 139kr och så fick man knaprisar på köpet, ett helt nytt märke. Så då kör man ju såklart på det istället!
 
                            
 
Va mycket grejer i den! Men det positiva är att det inte var något konstiga tillsatser och annat dåligt.
       
 
 
Men Castor och Sirius tyckte väldigt mycket om maten. Så mycket så att Castor trodde att det bara var hans mat, för han puttade bort Sirius när han också ville äta. Så jag fick hälla ut lite mat på golvet, men då precis när han skulle börja äta så kom Castor och skulle äta från hans mat och så höll han på så fram och tillbaka. 
 
 
 
 
 
Eftersom jag har skaffat mig en systemkamera så var jag tvungen o prov fota idag när mina modeller satt så fint. Så här kommer lite mera bilder på dom :)
 
 
 
 
Ha en bra kväll!
 
 
 
 
 
 

Paus

Jaha då tog det så där lång tid igen o skriva! Har nästan inte ens haft tid med datorn alls den  här sommaren. Jag har bara jobbat o jobbat. Men nu tänker jag blogga även om jag jobbar mycket, men just nu är det väldigt lugnt på den fronten.
 
Killarna har varit väldigt mycket hos familjen under sommaren när jag har jobbat långa pass. Men det lider inte dom av, då kan de ju leka av sig till fullo med Emmet & Eddie :)
 
Över till något helt annat, här i helgen så gick jag o killarna över till familjen och stannade en natt, o eftersom Eddie har gått ifrån att bara äta blötmat en längre period till o bara äta knaprisar igen. Så har de inte köpt någon blötmat på länge, men nu köpte de en påse för Castor älskar blötmat. Sen åkte vi till affären och hittade en ny Sheba blötmat med forell och örter, så den köpte vi. När vi kom hem igen så skulle han få den och det det slutade med Emmet tyckte den var så god att han nästan gjorde ett morrljud ifrån sig när Castor skulle äta. Sirius åt också och han är extremt kinkig för allt han äter bara knaprisar. Den blev en riktigt hitt! (köper helst mat från djuraffärer, men ibland gör det inget!)
 
 
 
En liten hälsning från killarna till er läsare! Ha en fortsatt bra dag! :D