hejhej

Idag tänkte jag berätta om en ganska rolig och gullig sak med Emmet. När vi gosar honom så snorar han! När han flyttade hem till oss och vi började gosa honom så hörde vi att han lät konstigt, så vi trodde att de va något andnings problem. Men de visade sig att han bara tycker att de är så mysigt så då gör han så. Samma sak när man pratar med honom och han tycker de är mysigt så blinkar han till en och snorar.
Någon som har en katt som gör så? eller är de bara våran

Städ dag!

Idag så har jag och Eddie städat. Eller jag har städat och han har busat. Han älskar att vara med när man gör någonting och så kan de ju finnas något man kan sno oxå hahah! Efter jag hade städat klart så skulle ja bädda rent i min säng och då va Eddie med och skulle busa med lakanet. Nu ligger han helt utslagen i sängen efter en bus dag!Ny kartong!

Ja som rubriken säger så har katterna fått en låda/kartong. Emmet och Eddie älskar kartonger stora som små. Emmet han lägger sig även fast de är trångt! Ett tag så hade vi två kartonger i vardagsrummet en liten och en stor..  Och nu har jag en enorm kartong i mitt rum som jag har lagt ner ett täcke i så dom kan sova där. Men eddie han tycker ju de är jätte kul att hålla på med den kartongen när jag ska sova hahha. Här kommer lite bilder på Emmet i den nya lådan/kartongen och en gammal bild när han låg i min pussel låda.