solsken!

Den här veckan så har det varit väldigt fint väder på dagarna och varmt också, det gillas starkt både utav mig och katterna. Mina älsklingar kan vara ute på balkongen på dagarna och sen när det har blivit lite svalare ute fram mot kvällen så har vi gått ut med dem. Emmet han har varit lite surig mot Eddie när vi har varit ut dom två senaste gångerna och fräst åt honom och slagit till han i ansiktet. Men den här sista gången vi var ute då gick de bra då gick de och pussade varandra när de hade varit borta från varandra ungefär 2 minuter, haha
 
Emmet han vill bara jaga fåglar. Fåglarna retar ju honom också och flyger över honom och väldigt lågt och sen så flyger de iväg när han kommer nära. 
Eddie han ligger helst på backen och njuter i solen. 
 
Här kommer lite bilder från olika gånger vi har varit ut, de två första är från i förrgår och de två andra är från någon vecka sedan.
 
Emmet spanar på duvor vid vitsipporna
 
Eddie som njuter bland vitsipporna

Mys på den stora stenen!
 
Spaning!
 
 
 

Eddie älskar solen!

När Eddie ser att solen är på golvet då brukar han alltid gå dit och så krafsar han på golvet och tror att solen ska flytta på sig. Sen kastar han sig ner och rullar runt där i solen och bara njuter, tillslut brukar han somna! liksom hur gullig får man vara. Jag tänkte att nästa gång han gör så, så ska jag filma och sedan lägga ut här för det är hur gulligt som helst!
 
Här ligger han i solen och tvättar sig!

Låda!

Förra veckan så höll Peter på att leta efter någonting i byrån i hallen och så fort vi vände ryggen till så hittade vi Emmet i en av lådorna.. När jag försökte ta ut honom ur lådan då rullade han in mer i lådan så jag knappt kunde på tag i honom. Att det kan vara så roligt att lägga sig i lådor!