Borstning!!

Idag så kände jag att det var dags att ta en stor kammning utav Emmet, för han fäller så enormt mycket hår på våren eftersom han och Eddie får vinterpäls på under hösten/vintern. Det blev ju en hel del hår som försvann har kammat honom 3 gånger idag. Får bli mera i morgon, så det kan bli en dusch för kissarna snart.
 
Här är en bild, men om jag hade lagt ihop allt hår som blev under dagen hade de nog blivit extremt mycket. ser ju inte ut som att de är mycket men det är det!
 
 
 

Rymma!

Ja som rubriken säger rymma. Det är så sen vi var ut med katterna sist så har Emmet börjat med igen att han ska rymma ut genom dörren när vi kommer hem. Men har vi inte varit ute och handlat t.ex. så går han fram och tillbaka från dörren till balkongdörren och jamar och låter jätte ledsen. Sen när han står vid dörren då så försöker han gräva sig ut från brevlådan.
 
Han gjorde även så här när han vart mindre. Han tycker nog att det är vår nu så vi kan gå ut varje dag. Han älskar verkligen att vara ute och gå o lukta på allt och jaga flugor m.m.
Men det är ju fortfarande en del snö kvar ute och dom blir ju så leriga om vi ska gå ut med dom nu. Får hoppas att värmen och solen håller sig kvar så att det kan bli riktig vår snart och katterna kan gå ut mera.  

Ut!

Idag var det premiär för kissarna att gå ut efter den långa vintern. Det är ju fortfarande snö lite här och var men det gick ändå.
 
Emmet han blev överlycklig när vi tog fram selet, när vi hade satt de på honom så låg han och jamade i hallen och rullade runt. Så fort jag öppnade dörren så sprang han väldigt fort ner för trapporna och ut genom porten.
Eddie däremot han va inte lika villig, han var lite rädd. När vi kom ut så gick han och luktade på allt och kollade vart vi var någonstans. Men det släppte rätt fort sen gick han och kollade på löven som blåste runt och smakade på löven och pinnarna han hittade.
 
Här kommer några bilder på Emmet och Eddie